Prajitura cu foi de napolitana si crema caramel

de Dea_Dea in Prajituri, 9 Mai 2014 | 11972 vizualizari

 

Preferata Denisei mele!!

 

INGREDIENTE

  • 3 foi de napolitana mici
  • 8 linguri de zahar pentru topit
  • un pachet unt
  • 3 oua
  • 3 linguri zahar pentru oua
  • 2 cani de nuca macinata
  • nuca de cocos.
Portii: 16
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu foi de napolitana si crema caramel:

Cele 8 linguri de zahar le punem la topit , avand grija sa nu se arda. Apoi punem untul , lasam pana se topeste. Ouale de freaca bine cu cele 3 linguri de zahar  si se toarna peste caramel, amestecand continuu. Adaugam si nuca macinata si lasam sa se ingroase putin.

ASAMBLARE:

Punem foaie, crema calda, iarasi foie , iarasi crema, foaie, cremaDeasupra presaram nuca de cocos.

TIPS-URI

1

Se poate pune si miez de nuca.

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu foi de napolitana si crema caramel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

Prăjitura Îngerilor – Rețetă pufoasă și delicată, perfectă pentru sărbători

pe 19.12 la 16:08

Cornulețe fragede cu migdale - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 19.12 la 15:06

Rețeta de gogoși pufoase, bune ca la mama acasă

pe 19.12 la 12:51

Rulouri cu cremă de brânză și somon - Aperitiv rapid și gustos

pe 19.12 la 10:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1200 puncte

Rocsi

311 puncte

Valclaudia

211 puncte

Adele

174 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]