Prajitura cu gem si bezea

de ionela2682 in Prajituri, 20 Ian 2012 | 16661 vizualizari

COMENTARII (29)

DIANA B 1

26.01.2012, 12:16

Ionela , si la tine ... cata faina a cuprins , cu aprox .
Bezeaua nu ti s-a lasat deloc dupa coacere , norocoasoooooo

ionela2682 1

26.01.2012, 12:36

Dar in schimb a fost cam putina bezea.!!!!

ionela2682 1

26.01.2012, 12:37

Faina..pai nu stiu exact. .cat intra sa iasa un aluat potrivit ce poate fi intins in tava sa nu se lipeasca de maini

corina241 1

29.01.2012, 15:47

Foarte buna, Este pe gustul meu,cu bezeaputina,deci,sa nu fie stratul foarte gros

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu glazura de bezea