Prăjitură cu magiun și nucă - de post

de elucubratiiculinare in Prajituri, 22 Apr 2013 | 4664 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 + 1/2 borcan de 400g magiun,
  • 100 ml ulei,
  • 100 g zahăr,
  • 250 g făină,
  • 10 g praf de copt,
  • un praf de sare,
  • 100 g nucă măcinată.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prăjitură cu magiun și nucă - de post:

Se pune magiunul într-un castron împreună cu uleiul și zahărul și se amestecă bine. Adăugăm făina cernută cu praful de copt și sarea. La sfârșit se adaugă 50 g nucă și se amestecă bine. Compoziția se pune într-o tavă unsă cu ulei sau margarină. Se presară restul de nucă deasupra și se dă la cuptor la 180 grade pentru 30 minute.

Se servește rece. Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prăjitură cu magiun și nucă - de post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Frigănele cu mere caramelizate - Rețeta ușoară și delicioasă

ieri la 08:05

Pancakes cu Oreo - Delicioase și ușor de făcut

pe 09.09 la 10:55

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

pe 08.09 la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura intoarsa