O prajitura racoroasa si gustoasa!
Albusurile se separa de galbenusuri si se mixeaza impreuna cu apa pana se obtine o spuma tare .Se adauga apoi zaharul si se mixeaza bine.Apoi adaugam galbenusurile ,faina si praful de copt amestecand incet de jos in sus.Se curata de coaja si de samburi 2 mandarine si se taie cubulete apoi se pun in compozitia de albusuri.Se coc la foc mic 145 de grade aprox 30minute (se incearca cu scobitoarea sa nu se lipeasca).
Dupa ce s-a copt se taie in 2 parti.
Se prepara o budinca conform instructiunilor de pe plic.Frisca lichida se mixeaza f bine pana cand se intareste.Se taie cubulete mici cealalta mandarina si ananasul,se scurg de sirop.Pastram catevabucati de mndarina pentru ornat.
Dupa ce s-a racit budinca se amesteca cu jumatate din compozitia de frisca si cu fructele taiate cubulete..
Se insiropeaza blatul cu siropul de ananas amestecat cu siropul scurs de pe mandarine.Se unge primul blat cu ctrema apoi se pune al doilea blat.Deasupra se imbraca cu frisca si se decoreaza cu mandarine apoi se rade cocolata.
1
Eu am folosit o tava mica de aceea am pus asa putine oua.Daca folositi o tava mai mare cresteti cantitatea de oua iar la fiecare ou adaugat in plus adaugati o lingura de zahar si faina.