Prajitura cu mere

de Panacris in Prajituri, 5 Noi 2011 | 9074 vizualizari

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

06.11.2011, 00:21

ce bine arata

MotanLaOale 1

06.11.2011, 01:33

buna buna
Merele raman intregi in cos?

alinutza1983 1

06.11.2011, 04:24

diaconta 1

06.11.2011, 08:08

am ajuns si la desert

alldaycooking 1

06.11.2011, 09:43

carmenvlad 1

06.11.2011, 09:52

Intotdeauna prajiturile cu mere si scortisoara fac parte din preferatele mele. Dupa ingrediente, iti dai seama ca reteta face parte din "caietul cu retete". Nu sunt atat de "imbunatatite", ingredientele si modul de preparare sunt atat de clasice...

mirela0911 1

06.11.2011, 09:59

O prajitura care se termina prea repede

jolygina 1

06.11.2011, 10:11

Rocsi 1

06.11.2011, 10:53

ador genul asta de prajituri cu mere...mereu ies asa delicioase

Angelina_Elena 1

06.11.2011, 11:48

intotdeauna prajiturile cu mere sunt delicioase

Lau 1

06.11.2011, 11:52

place

MIUTA 1

06.11.2011, 14:11

E foarte buna

Panacris 1

07.11.2011, 08:03

gaby_gabytza 1

18.11.2011, 21:07

adry88 1

03.06.2013, 11:11

foarte buna

Patricia Iordache 1

30.06.2013, 19:10

Prajiturile cu mere sunt preferatele mele! Ce pofta mi-ai facut!!

Dya Daniela Andrei 1

30.06.2013, 19:11

Bya Ralu 1

30.06.2013, 19:14

foarte buna

simona72 1

30.06.2013, 20:48

Sim0na 1

23.03.2015, 21:40

Cris, as vrea sa incerc reteta ta.. dar nu am gasit precizat undeva cat de mare este tava in care am facut-o. Cumva 20x30 cm? As vrea sa stiu cate portii ies

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pancakes cu ciocolată și afine - Desert irezistibil de gustos

ieri la 14:16

Cordon bleu de vinete - Varianta light și gustoasă

ieri la 09:15

Chec Pina Colada - Pufos, aromat si usor de facut

de RODIMUR 8

pe 21.08 la 23:04

Piept de pui cu sos de ardei copti si smantana - Aromat si gustos

de Caty 3

pe 21.08 la 22:18

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Silviana