Prajitura cu nuca si dulceata!

de Bucataras Dragos in Prajituri, 9 Iun 2009 | 11172 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina;
  • ~1 pachet de margarina;
  • ~1 lingura de drojdie uscata;
  • ~o lingurita bicarbonat stins cu otet;
  • ~2 oua;
  • ~3 linguri de zahar,
  • vanilie;
  • ~3 linguri smantana(merge si iaurt);
  • ~200 gr nuca macinata;
  • ~dulceata;
  • ~200 gr de zahar.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu nuca si dulceata!:

Din 500 gr de faina , 1 pachet de margarina, 1 lingura de drojdie uscata , o lingurita bicarbonat stins cu otet, 2 oua , 3 linguri de zahar , vanilie si 3 linguri de smantana se face un aluat din care se fac patru foi.
Se pune prima foaie intr-o tava si se adauga deasupra ei dulceata, nuca macinata cu zahar si se repeta la fel cu celelalte foi apoi se lasa la cuptor la foc potrivit timp de 30 de minute.
Dupa ce este gata se adauga deasupra foilor glazura de ciocolata presarata cu nuca de cocos.
Pofta buna!!!!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu nuca si dulceata!" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (3)

Roda 1

10.06.2009, 18:07

5 furculite.Imi plac prajiturile cu nuca.Aceasta seamana mult cu prajitura Jerbo , pe care obisnuiesc s-o prepar pentru familia mea.

Bucataras Dragos 1

13.06.2009, 20:57

Ma bucur ca iti place Roda! Nu am auzit de prajitura Jerbo dar fac eu rost de reteta!

Bucataras Dragos 1

13.06.2009, 20:57

Multumesc pentru cele 5 furculite!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]