Prajitura Fanta

de Micutza Luana in Prajituri, 22 Feb 2014 | 4178 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blatul
  • 6 oua
  • 6 linguri de zahar
  • 6 lg faina
  • un plic praf de copt
  • 1 zahar vanilat
  • Crema de branza
  • 500 gr branza de vaci
  • un pachet de unt
  • 200 gr zahar pudra
  • Budinca fanta
  • 800 ml fanta de portocale ( sau de care doriti0
  • 2 budinci de vanilie ( sau de care doriti )
  • 4 linguri de zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Fanta:

Se separa ouale.

Se bat albusurile spuma cu un praf de sare,  se adauga treptat gabenusurile si zaharul .

Adaugam faina in ploaie si praful de copt .

Se da la cuptor 25 minute .

Crema de branza 

Se freaca untul cu zaharul si apoi se adauga branza .

Budinca 

Se amesteca budinca cu zaharul si se pune fanta treptat .

Se pune pe foc pana se ingroasa .

Peste blatul racit punem crema de banza si budinca .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Fanta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brânzoaice sărate - Rețeta savuroasă dobrogeană

ieri la 10:50

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

pe 22.01 la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

pe 22.01 la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura dulce-acrisoara