O inghetata incredibila cu cacao si cocos, combinata cu nuci pecan, fulgi de ovaz si nuci braziliene, in straturi alaturi de biscuiti de casa si inca doua tipuri de inghetata la alegere....nu-i minunata?
Inghetata de cacao si cocos:
Straturile de prajitura:
Se pune laptele condensat intr-un bol de mixer( de preferat metalic), se adauga frisca lichida si se mixeaza usor, apoi se incalzeste putin pe baie de aburi, se trage vasul de pe aragaz, se pune vanilia, uleiul de cocos si cacaoa si se omogenizeaza.
Se pune bolul la congelator si se amesteca de cateva ori pana ingheata complet.
Nucile pecan impreuna cu cele braziliene se toaca la blender, se amesteca cu uleiul de cocos si curmalele.
Intr-o tavita de jena, se asaza un strat de nuca, apoi unul de biscuti, se pune inghetata de vanilie, apoi cea de cacao si cocos, o punem si pe cea de nutella si incheiem cu stratul de nuci....congelam prajitura peste noapte, a doua zi o lasam putin si o rasturnam pe un platou, apoi o taiem...deliciu total!
Pentru inghetatele de vanilie si nutella si pentru biscuiti de casa, gasiti retetele in pagina mea.