Prajitura jumatate

de ella 87 in Prajituri, 11 Noi 2012 | 3789 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 3 oua
  • 1/2 cana zahar
  • esente
  • amidon
  • bicarbonat
  • cacao
  • faina
  • 3 linguri apa
  • cirese,visine
  • ulei
Portii: 6
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura jumatate:

Se separa albusul de galbenus. Galbenusul se freaca cu uleiul, separat batem albusurile cu zaaharul pana se formeaza o bezea. Amidonul si bicarbonatul le amestecam cu faina, turnam si galbenusurile peste bezea, amestecand cu o lingura de sus in jos, adaugam si faina, esentele, coaja de lamaie daca vreti, amestecam pana devine un aluat vartos. 

Luam o parte din aluat si amestecam cu cacao, ungem forma cu ulei, turnam aluatul, dam fructele prin zahar si faina si le punem in aluat. Dam la cuptorul incalzit in prealabil la 180 c, incercam cu o scobitoare

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura jumatate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (8)

Sim0na 1

12.11.2012, 13:22

gaby_gabytza 1

19.11.2012, 14:00

numi place denumirea eu vreau intreg nu jum ,super reteta

Bya Ralu 1

28.11.2012, 11:59

buna

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort Oreo - Rețeta delicioasa cu nr. 1000

de RODIMUR 8

ieri la 23:30

Rondele de vinete, cu sos de usturoi și smântână - Rețeta simplă și gustoasă

de RODIMUR 8

ieri la 21:44

Papanași cu smântână și dulceață - Rețeta tradițională românească pas cu pas

ieri la 10:41

Prajitura cu lamaie si ciocolata neagra - Un desert delicios

pe 01.11 la 17:28

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Caty

2247 puncte

Bucataras Anca

500 puncte

Rocsi

452 puncte

Sidy

106 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]