Prajitura Marius

de Sidy in Prajituri, 23 Iul 2010 | 27505 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua,
  • 300 g zahar,
  • 5 linguri cacao,
  • 7 linguri apa clocotita,
  • 1 praf de copt,
  • 200 g faina,
  • 1 budinca de vanilie,
  • 1 pachet margarina
  • 100 g nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Marius:

Se face un pandispan din oua, zahar, apa clocotita praful de copt, cacao si faina si se coace. Intre timp se prepara budinca si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina.

Blatul se taie in doua si se umple cu jumatate din crema. Cealalta jumatate se pune deasupra peste care se pun nucile prajite si taiate. Peste nuca se pune glazura de cacao sub forma de grilaj.

O prajitura usor de facut dar foarte gustoasa....va asigur !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Marius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Plăcinte întoarse cu dovlecei și brânză de capră - Rapide și grozav de gustoase

ieri la 07:47

Prăjitură cu prune - Desertul delicios de toamnă

pe 06.09 la 09:41

Cookies cu Oreo - Desertul delicios și fraged pe care îl vei adora

pe 06.09 la 09:10

Prăjitura Cobbler cu prune și scorțișoară - Reteta gustoasa si aromata

de RODIMUR 8

pe 05.09 la 16:21

Sos de usturoi cu smantana - pur si simplu delicios

de vasimur 4

pe 05.09 la 15:43

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura Vant spaniol desert festiv cu bezea