Prajitura Marius

de Sidy in Prajituri, 23 Iul 2010 | 27417 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 7 oua,
  • 300 g zahar,
  • 5 linguri cacao,
  • 7 linguri apa clocotita,
  • 1 praf de copt,
  • 200 g faina,
  • 1 budinca de vanilie,
  • 1 pachet margarina
  • 100 g nuca prajita
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Marius:

Se face un pandispan din oua, zahar, apa clocotita praful de copt, cacao si faina si se coace. Intre timp se prepara budinca si se lasa sa se raceasca. Dupa ce s-a racit se amesteca cu margarina.

Blatul se taie in doua si se umple cu jumatate din crema. Cealalta jumatate se pune deasupra peste care se pun nucile prajite si taiate. Peste nuca se pune glazura de cacao sub forma de grilaj.

O prajitura usor de facut dar foarte gustoasa....va asigur !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Marius" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Shakshuka - Reteta pentru mic dejun cu ardei gras copt, rosii si oua

de Caty 3

ieri la 11:29

Baba Ganoush cu dovlecei - Ușor, rapid și delicios

ieri la 09:04

Pizza rapidă cu blat de clătite - Rapidă și delicioasă

pe 15.08 la 12:51

Gogoși rapide cu iaurt - Delicioase și aromate

pe 15.08 la 10:21

TOP
utilizatori

RODIMUR

1172 puncte

Valclaudia

300 puncte

vasimur

207 puncte

MotanLaOale

49 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura cu piersici si mascarpone