Prajitura Tavalita In Nuca De Cocos

de Adinacarla in Prajituri, 2 Sep 2010 | 17163 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Blat:
  • 1 lingura miere
  • 30g margarina
  • 1 ou
  • 200g zahar
  • 100ml lapte
  • 200g faina
  • 1 lingurita praf de copt
  • Glazura:
  • 200 g margarina
  • 150g zahar
  • 3 linguri cacao
  • 1 esenta rom
  • 50 ml apa
  • 100g nuca de cocos
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura Tavalita In Nuca De Cocos:

O lingura de miere, 30 g margarina se topesc la foc mic. Se freaca un ou cu 200g zahar. se pune 1 lingurita praf de copt, 1 pahar de 100ml lapte, 200g faina si apoi se adauga mierea si margarina topita I usor racita.

Compozitia obtinuta o punem in tava tapetata cu hartie de copt si o coacem pana devine aurie.

Blatul obtinut dupa ce s-a racit il taiem cubulete.

Intr-o craticioara fierbem pentru glazura: margarina, zahar, apa, esenta, cacao. Glazura va avea consistenta unui sirop putin mai gros. Cand s-a racit putin ( nu rece de tot ca se ingroasa prea mult) vom siropa cubuletele de chec in glazura apoi le vom tavalii prin nuca de cocos.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura Tavalita In Nuca De Cocos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și cașcaval - Savoare și gust într-un preparat excelent

ieri la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

ieri la 15:50

Pâine împletită cu unt și lapte - Pufoasă și gustoasă

ieri la 09:38

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu migdale si cacao