Prajitura tip Televizor

de Michelle in Prajituri, 31 Ian 2010 | 16652 vizualizari

 

am vrut ceva dulce..dar fara ou...asa ca m-am pus pe inventat!

 

INGREDIENTE

  • blat:
  • 3 cani faina
  • 1 cana zahar
  • 375 ml apa
  • 150 ml ulei
  • 1,5 praf de copt
  • cateva capsuni
  • biscuiti petit beurre 250 gr
  • crema
  • un plic praf de pudinca
  • 400 ml apa
  • 3 lg zahar
  • 300 ml frisca Hulala
  • sirop
  • o cana apa
  • esenta rom
  • 3 lg zahar
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura tip Televizor:

faina,zaharul,uleiul,apa,praful de copt se amesteca bine si se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt se adauga capsunile si se baga la cuptor..foc mediu cca 40 min

Se lasa la racit se prepara crema,se face o budinca din apa ,zahar si praf de budinca,se bate frisca batz si apoi se incorporeaza budinca rece..
Asamblare

un strat de biscuiti,un strat crema,blatul insiropat,crema,biscuiti,crema si apoi razuim un pic de ciocolata

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura tip Televizor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

simonicutza 1

11.02.2013, 20:07

super voi increca si eu sa-mi fac

leannal 1

01.10.2013, 21:17

Nu trebuie oua la blat?

babi5 1

02.10.2013, 10:09

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

pe 30.05 la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

pe 30.05 la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Nopti libaneze in cupe-“Layali libnan”