Princess Cake

de laylalala in Torturi, 20 Iul 2010 | 7188 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Pentru blat
  • 160 gr faina
  • 100 gr praf Nesquik
  • 1 lingurita praf de copt
  • un praf de sare
  • 100 gr unt,la temperatura camerei
  • 1 ou
  • 100 ml lapte
  • 2 lingurite esenta de vanilie
  • 1 lingurita esenta de ciocolata (optional)
  • Pentru umplutura
  • 100 ml frisca lichida
  • 48 gr bomboane M&Ms
  • Pentru decor
  • fondant
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Princess Cake:

Pentru blat se incinge cuptorul la 180°

Intr-un vas se amesteca faina cu Nesquik,praf de copt si sare.Intr-un alt vas se bate untul cu zaharul apoi se incorporeaza oul, urmat de lapte si esente.Se inglobeaza amestecul cu faina si aluatul obtinut se toarna in forma pregatita apoi se da la copt 30-40 minute pana cand la inserarea unei scobitori in centru, aceasta va iesi curata.Se lasa checul sa se raceasca complet apoi se taie in 2 parti, pe orizontala, astfel se vor obtine 3 blaturi.

Pentru umplutura se bate frisca.Pentru asamblare, se aseaza blatul mai mare pe farfurie.Se unge cu ½ din frisca si se presara cu ½ din bomboane.Se acopera cu blatul mijlociu si se repeta procedura.

Din fondant se face corpul unui ursulet-fetita, doar partea superioara, fara picioare.Tortul se imbraca in fondant, acesta va fi rochia printesei.Se asaeza in varf ursuletul-printesa.

Daca ti-a placut reteta noastra "Princess Cake" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (4)

mena29 1

21.07.2010, 00:22

bravo

jolygina 1

21.07.2010, 01:39

super arata dar mi-ar placea sa vad si etapele modelari fetitei si rochitei

rivka 1

07.08.2010, 20:56

foarte frumos! foarte frumoasa rochita! super!!!
felicitari !

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ostropel de pui fraged și aromat – secretul gustului perfect

ieri la 12:07

Nuci umplute cu cremă de cacao - Deliciul fraged al copilăriei

ieri la 10:53

Banana bread cu afine si nuci

de oanapl 8

pe 21.12 la 20:13

Ruladă Pavlova - Desertul senzațional de gustos

pe 19.12 la 16:42

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

351 puncte

vasimur

317 puncte

oanapl

230 puncte

mihaelar63

223 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]