Pui balsamic cu cuscus

de Mitinita in Pui, 24 Iul 2012 | 3592 vizualizari

 

Din cartea "Doar 5 ingrediente"

 

INGREDIENTE

  • 4 linguri otet balsamic
  • 1 piept de pui
  • 1 varf sare
  • 1 varf piper negru,proaspat macinat
  • 3 lingura ulei de masline extra virgin
  • 2 cesti de cuscus
  • 3 cesti de apa fierbinte
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui balsamic cu cuscus:

Se dezoseaza si se curata de piele pieptul de pui.

Intr-un bol se amesteca otelul balsamic si uleiul de masline extra virgin.

Se adauga pieptul de pui si se lasa la frigider o ora,acoperit cu o folie.

Se incinge tigaia si se adauga bucatile de pui. Se rumenesc pe ambele parti.

Cuscusul se pune intr-un bol si se toarna peste apa fierbinte. Se amesteca cu furculita din cand in cand,iar dupa 5 minute este gata.

Se taie bucatile de pui dupa ce s-au racit si se aseaza in farfurie impreuna cu cuscusul.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui balsamic cu cuscus" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cous-cous cu legume si pui