Pui cu cartofi, salvie si rozmarin

de Oana in Pui, 1 Oct 2010 | 5467 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • piept si pulpe de pui de tara
  • un kg cartofi
  • cateva fire de rozmarin proaspat
  • cateva fire de salvie proaspata
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu cartofi, salvie si rozmarin:

Carnea de pui se spala si se portioneaza, se da intr-un clocot si se arunca apa cu spuma, apoi se spala carnea cu apa rece. Se pune apoi la fiert in apa cu sare pana este moale.

Intr-un vas de iena se aseaza cartofii curatati, spalati si taiati in patru pe lung. Carnea se aseaza printre cartofi, se adauga zeama in care a fiert, se condimenteaza si se aseaza deasupra crengutele de salvie si rozmarin. Se acopera tava cu folie de aluminiu si se lasa la cuptor pana se inmoaie cartofii. Se scoate folia si se mai lasa 10 minute in cuptor. La final se presara deasupra usturoiul zdrobit.

Se serveste fierbinte, alaturi de buchetele de broccoli sote.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu cartofi, salvie si rozmarin" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Paprika Pui si pilaf de orez cu stafide si coriandru proaspat