Pui cu ciuperci caramelizate

de Valclaudia in Pui, 19 Iun 2015 | 3473 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de pui mare (curatata de piele si impartita in doua)
  • 1 ceapa rosie
  • 1 ceapa alba
  • 1 ardei kapia rosu
  • cca 250 gr. ciuperci champinion
  • 1 lingura ulei de masline
  • sare si piper dupa gust
  • marar verde
  • patrunjel verde
Portii: 2
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci caramelizate:

Curatam legumele si le spalam.

Ceapa rosie si cea alba se toaca marunt, ardeiul se taie fasii, apoi se calesc impreuna in putin ulei de masline.

Adaugam ciupercile curatate si spalate, taiate feliute subtiri.

Presaram sare si piper dupa gust, adaugam carnea de pui (curatata de piele), acoperim tigaia si lasam sa se gateasca la foc mic cca 30 minute.

Daca scade apa lasata de ciuperci adaugam apa in functie de cata este necesara, pana se prepara carnea si patrunde usor fuculita in ea.

La final, cand carnea este gatita ciupercile trebuie sa se caramelizeze usor, pentru asta nu e nevoie de apa in tigaie.

Presaram marar si patrunjel verde si servim.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci caramelizate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Baclava de casă - Rețeta delicioasă pentru iubitorii deserturilor orientale

pe 21.02 la 14:01

Churros de casă – Rețeta simplă pentru un gust autentic spaniol

pe 21.02 la 13:05

Sos cheddar, ideal pentru nachos și alte gustări

pe 21.02 la 10:56

Coji de nuci dulci, perfecte pentru fursecuri umplute

pe 20.02 la 14:38

Pâine cu usturoi și brânzeturi la cuptor - Bună de te lingi pe degete

pe 19.02 la 12:27

TOP
utilizatori

Panacris

2093 puncte

RODIMUR

1208 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

493 puncte

UrsanMihaela

254 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Mincare de mazare cu pui