Pui cu ciuperci si prune uscate

de Toamna07 in Pui, 7 Mar 2013 | 3602 vizualizari

 

Miroase din cuptor a cald,gustos si aromat!:)

 

INGREDIENTE

  • 8-10 ciocanele de pui
  • 250 g bacon
  • 500 g ciuperci
  • 200 g prune uscate
  • 1 ceapa
  • 3-4 cartofi
  • 1 mar(optional)
  • sare,piper,cimbru
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu ciuperci si prune uscate:

Pentru inceput punem prunele intr-un vas cu apa calda si le lasam sa se rehidrateze o jumatate de ora.

Curatam cartofii si marul de coaja,le taiem cubulete si le asezam intr-o tava unsa cu ulei. Adaugam ciocanelele de pui (condimentate),baconul feliat,ciupercile,ceapa taiata sferturi si prunele scurse bine. Condimentam cu cimbru,sare si piper,dupa gust. Amestecam toate ingredientele in vas,turnam 200 ml.apa,apoi dam totul la cuptor pentru o ora. Din cand in cand,scoatem tava si intoarcem carnea,ca sa se rumeneasca bine.

Presaram patrunjel si servim.

Enjoy!:)

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu ciuperci si prune uscate" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rețeta de cozonac fără frământare

pe 12.12 la 22:24

Rulouri cu ceapă caramelizată și brânză Camembert - Aperitiv rapid și gustos

pe 12.12 la 11:14

Tochitură de porc cu mămăligă -  Irezistibil de gustoasă

pe 11.12 la 11:29

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Adele

359 puncte

Sidy

203 puncte

MotanLaOale

169 puncte

miki_a

106 puncte

Valclaudia

103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]