Pui cu fasole verde

de Panacris in Pui, 26 Mar 2013 | 4639 vizualizari

 

Cred că sunt vreo 5 ani de când nu am mai preparat aceste fel de mâncare. Cea mai mare mulțumire a mea a fost, că Zmeii au savurat de două ori acest preparat în aceeași zi!

 

INGREDIENTE

  • pulpe de pui dezosate cca. 600 g,
  • ceapă verde 4 fire,
  • leurdă 4-5 fire,
  • usturoi verde 2 fire,
  • ardei gras roșu 1 bucată,
  • ulei de măsline,
  • sare iodată,
  • piper proaspăt măcinat,
  • fasole verde fideluță congelată cca. 450 g,
  • roșii în suc propriu cca. 300 g,
  • mărar proaspăt 1 legătură.
Portii: 6
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu fasole verde:

Ceapa, usturoiul, leurda se curăță, se toacă mărunt, călindu-se în puțin ulei și apă. După ce au devenit translucide, se adaugă ardeiul tocat mărunt și pulpele tăiate bucățele, se lasă la prăjit, cca. 10 minute. Se completează cu cca. 1 litru de apă, se asezonează de mărar, sare și piper, lăsîndu-se la fiert, semiacoperit cca. 25 de minute la foc mediu. Apoi se adaugă fasolea verde și se mai lasă la fiert cca. 10 minute, spre finalul fierberii, se adaugă roșiile cu suc, se mai lasă cca. 10 minute până se îmbină gusturile. Se servește fierbinte cu pâine proaspătă de casă.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu fasole verde" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

Chec cu căpșuni și ciocolată albă - Desertul pufos și aromat

pe 08.05 la 08:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la tigaie