Pui cu legume si carnati

de mihasara in Pui, 12 Noi 2015 | 2627 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 6-8 cartofi
  • 1 ceapa rosie
  • 300g carnati afumati si picanti
  • 200g masline asortate
  • rozmarin verde
  • 2 linguri cu ulei de masline
  • zeama stoarsa de la o lamaie
  • 6-8 catei i de usturoi
  • sare
  • piper proaspat macinat
  • patrunjel verde
Portii: 3
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu legume si carnati:

  1. Preincalzim cuptorul.
  2. Curatam si taiem legumele.
  3. Taiem carnatii rondele de 0.5cm.
  4. Intr-o tava mare, punem ulei, dupa care tavalim pulpele de pui si le asezam cu pielea in sus.
  5. Asezonam cu sare si piper.
  6. Asezam langa pui in tava cartofii, carnatii, ceapa si maslinele.
  7. Presaram pe toata suprafata rozmarin,putin patrunjel, usturoiul intreg si acoperim cu hartie de copt.
  8. Lasam tava in cuptorul setat la 220 de grade pentru aproximativ 35 de minute.
  9. Dupa expirarea timpului scoatem tava si stoarcem zeama de la lamaie si mai dam la cuptor 10-15 minute.
  10. Presaram patrunjel verde tocat marunt(facultativ).
  11. Se poate servi cu salata verde.
Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu legume si carnati" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (10)

miki_a 1

13.11.2015, 08:18

Ce-0as mai manca si eu!

-Licurici- 1

14.11.2015, 13:50

Bya Ralu 1

24.11.2015, 18:59

bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

Salată cu cartofi noi la cuptor - Rețeta gustoasă și plină de savoare

pe 05.06 la 08:10

Prăjitura cu pișcoturi și cremă cu Nutella - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 04.06 la 10:16

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Stufat de pui