Pui cu mazare.

de gaby_duceag in Mancaruri cu carne, 30 Iul 2011 | 6739 vizualizari

 

Costel..Costel (sotz de Ina ) ...ce sa-ti dedice tie "cumnata"? Ce-ti place tie..n-am :)))) dulciurile-s bune dar tot mai bun e ceva cu carnita :))). Daca nu vrei si cu mazare, o dai deoparte :))).
La multi ani Costel, membru inactiv dar omniprezent pe site! :)))))))
La multi ani!!!! Sa fii fericit alaturi de scumpa ta sotie!

 

INGREDIENTE

  • 3 pulpe
  • 500 gr mazare (fiarta in prealabil; eu iau la cutie)
  • 250 ml apa
  • o ceapa
  • o lingura amidon
  • sare
  • piper
  • boia
  • 2 linguri pasta tomate
  • 3 linguri smantana
  • 2 catei usturoi
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu mazare.:

scriu imediat si reteta dar acu ' am treaba :))

Costelus, costelus
Vino' ncoace nitelus
Sa-ti dedic io o urare
Ca e astazi o zi mare

Fie sa ai burta plina
Cu carnita si slanina
Si pe Ina cea frumoasa
Mereu devreme acasa

Si s-o tii putin din scurt
ca-si face de cap pe net
S-o pui sa mai faca treaba
Ca vede doar internet


Sa porti sanatos tricoul
Ce sotia ti l-a dat
De la seful ei dragut
Ce de tine n-a uitat


Sa faceti o o masa mare
Sa ne chemati  si pe noi
Ca mancarea aia buna
Nu s-arunca la gunoi

La final noi tinem ceasul
Si cronometram, sa stiti
Cat ii citesti tu.."povestea"
Ca noi stim ca va iubiti....



gata, tac :))))))

 

 

de la Aziz citire :

Costica,Costica,fa lampa mai mica......sa-l vedem pe ,,Mutulica,, :))))

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu mazare." nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (180)

simona119 1

16.02.2012, 10:53

uau...ce dor imi este de mancarea asta - mazare cu pui

Bya Ralu 1

27.01.2013, 23:22

e de ajuns pozae foarte buna mazarica

AlexMilotin 1

06.06.2014, 08:11

Pai si reteta ? :-s

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Bifes de vanat cu sos Mirandeza si mandioca prajita