Pui cu sos de smantana in vas yena

de Rocsi in Pui, 16 Oct 2010 | 13192 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 piept de pui fara piele si os
  • 1 lingura unt
  • 6-7 linguri smantana
  • 1 lingurita faina
  • 4-5 linguri apa
  • piper
  • sare
  • vegeta
  • boia de ardei dulce
  • patrunjel verde
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de smantana in vas yena:

Pieptul de pui se taie fasii. Se spala si se lasa la scurs pe un tocator. Se condimenteaza cu piper, vegeta si putina boia si il lasam asa vreo 15 minute.

Intr-o tigaie se pune untul la topit. Cand s-a incins punem faina si amestecam bine sa nu se formeze cocoloase. Apoi adaugam si smantana si 4-5 linguri de apa. Condimentam cu putina sare si piper. Lasam sa dea 2-3 clocote la foc mic.

Intr-un vas yena asezam fasiile de pui. Peste ele turnam sosul fiebinte si dam la cuptor 40-50 de minute.

Cand e gata il scoatem, il asezam pe farfurie si deasupra presaram patrunjel verde, tocat marunt.

Pofta mare!

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de smantana in vas yena" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Rocsi 1

18.10.2010, 11:22

kamy nu te supara k nu mai e ..pot sa fac
nadina pai intai tre sa dau la copilasul mai mare,si apoi dau la soacra

epurasha2bb 1

18.10.2010, 11:53

Rocsi 1

18.10.2010, 20:10

mersi roberta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu legume la tigaie