Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

de Mitinita in Pui, 6 Oct 2014 | 8008 vizualizari

 

O reteta inspirata din bucataria asiatica, se prepara rapid, iar ingredientele sunt acum accesibile.

 

INGREDIENTE

  • 500 g pulpe de pui superioare
  • 2 linguri de sos de soia dark
  • 1/2 lingurita pudra de ghimbir
  • 1/2 lingurita usturoi pudra sau granulat
  • 1 lingurita de zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi:

Pulpele de pui se curata, se spala si se lasa pe prosoape de bucatarie absorbante. Dupa ce s-au uscat, le taiem in bucati de marime egala.

Intr-un bol, punem sosul de soia, ghimbirul, usturoiul pudra si zaharul si amestecam pana acesta din urma se topeste. Adaugam bucatile de pui si lasam deoparte cel putin 30 de minute. De obicei, eu le marinez cam 2 ore, in frigider.

Se prajesc in baie de ulei si se servesc cu orez la aburi, cu legume prajite sau ca atare.

Daca indragiti bucataria asiatica, neaparat sa incercati si voi Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui cu sos de soia, ghimbir si usturoi" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Supă cremă de ciuperci - Deliciul fin și sănătos

ieri la 10:17

Biban de mare cu pere, roșii cherry, praz, măsline și lămâi

ieri la 09:47

Rețeta simplă de aluat pentru plăcintă – Fraged și pufos de fiecare dată

pe 21.01 la 09:29

Plăcintă cu ciuperci pleurotus - Rapidă și ușor de preparat

pe 20.01 la 17:57

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui Adobo