Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''

de Adele in Pui, 27 Apr 2014 | 4375 vizualizari

 

Este una dintre retetele preferate de mine si de familia mea :P

 

INGREDIENTE

  • 1 kg de pulpe (copanele) de pui.
  • 1 bere (300 ml)
  • 4 linguri ulei
  • 3 catei de usturoi.
  • sare
  • piper
  • rozmarin
  • 2 linguri de mustar
  • 6-7 cartofi
  • curry
  • sare
  • ulei
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii '':

Punem carnea la marinat in bere cu sare si  piper ,adaugam  uleiul cu usturoiul taiat felii si rozmarinul.Se lasa la frigider pentru cateva ore.

Dupa care intr-o tigaie cu o lingura de ulei sigilam carnea impreuna cu mustarul pentru cateva minute ,intorcand-o pe ambele parti.

Curatam cartofii si ii taiem in 4, ii condimentam cu ulei sare si curry dupa care ii asezam in tava alaturi de carne.

Dam la cuptor pentru 40-60 de minute la inceput la 180° dupa care ultimele minute la 200°.La jumatatea copturii  adaugam usturoiul taiat bucatele printre cartofii.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in bere cu garnitura de'' cartofi aurii ''" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

MotanLaOale

1165 puncte

Caty

1126 puncte

oanapl

1000 puncte

mihaelar63

209 puncte

Sidy

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui pe sticla cu umplutura de cartofi