Pui în sos de capere

de elucubratiiculinare in Pui, 16 Mar 2012 | 3930 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 8 pulpe de pui dezosate,
  • sare,
  • piper,
  • 5 lingurițe capere,
  • 1 lămâie,
  • 3 lingurițe unt,
  • 3 lingurițe făină,
  • 300 ml supă de pui (legume),
  • pătrunjel verde.
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui în sos de capere:

Se condimentează pulpele de pui cu sare și piper. Se încinge o tigaie grill. În cazul în care folosiți pulpe de pui cu pielița (eu așa recomand :)) ) se vor pune cu pielița în jos, pe plită. Recomand să se folosească și pielița pentru că are ceva grăsime și puiul mai mult se va praji decât frige. Câte 2-3 minute pe fiecare parte și este gata. Se scoate pe un platou și se va păstra la cald.

Pentru sos topim untul, adăugăm făina și amestecăm bine. Stingem cu supa de pui și amestecăm bine cu un tel. Adăugăm caperele și sucul de la lămâie (proaspăt stors). Fierbem 2-3 minute. Condimentăm cu sare și piper.

Aranjăm pulpele pe farfurii și turnăm deasupra sosul de capere. Ornăm cu pătrunjel verde.

Poftă bună!

PS: Dacă doriți și o garnitură puteți alege între orez sau paste.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui în sos de capere" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură cu caise în blat - Super pufoasă și aromată

ieri la 09:06

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

pe 25.07 la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

pe 25.07 la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

pe 25.07 la 09:12

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
"Kabsa" cu stafide