Pui in sos de rosii (cu paste)

de Dya Daniela Andrei in Pui, 26 Aug 2014 | 3234 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui (de curte)
  • un piept de pui (de curte)
  • 3-4 catei de usturoi
  • sare si piper dupa gust
  • busuioc proaspat
  • 2 linguri cu bulion
  • o cana cu apa plata
  • 2 linguri cu ulei
  • 200-300 gr paste
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui in sos de rosii (cu paste):

Prajim carnea in cele doua linguri cu ulei pana ce se rumeneste foarte bine.

Adaugam apoi cateii de usturoi feliati si ii prajim putin impreuna cu carnea.

Coloram cu bulion. condimentam dupa gust si presaram busuiocul. Adaugam apa si acoperim vasul cu un capac, lasand sa fiarba totul pana ce sosul scade si devine dens.

In paralel fierbem pastele.

Se servesc calde, alaturi de carnea in sos. 

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui in sos de rosii (cu paste)" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi noi, cu usturoi și parmezan - Garnitura plină de savoare și aromă

ieri la 10:32

Plăcintă cu iaurt și zmeură - Delicioasă și ușor de făcut

pe 20.05 la 10:36

Dovlecel la tigaie cu iaurt și sos de usturoi - Simplu, rapid și savuros

pe 19.05 la 10:43

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

TOP
utilizatori

RODIMUR

1193 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

215 puncte

Valclaudia

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Cocos in sos de rosii si ciuperci