Pui la cuptor

de madi_marin in Pui, 1 Dec 2012 | 7566 vizualizari

 

Eu nu va dau azi nimic in trei culori, doar o friptura super simpla dar buna de tot de pui.

 

INGREDIENTE

  • 1 kg ciocănele de pui
  • condimente pentru carne de pui
  • vin alb
  • usturoi
  • piper
  • ulei
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Se spală ciocănelele, se şterg şi se ung cu ulei, apoi se presară cu condimentele speciale şi cu piper.

Se pun în tava de cuptor cu puţină apă, vin…puţin mai mult şi usturoi după gust tăiat mărunt.

Se pregătesc la foc potrivit, adăugând din când în când apă şi vin.

Se servesc cu garnitură şi salată la alegere.

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

Fasole cu cârnați de casă - Rețeta tradițional românească cu savoare maximă

pe 29.11 la 10:51

Rulouri cu ciuperci și mozzarella - Gustarea rapidă care te va cuceri

pe 28.11 la 11:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]