Pui la cuptor

de Constelatialeu in Mancaruri cu carne, 28 Feb 2013 | 6183 vizualizari

 

De ceva vreme tot zic ca incerc puiul asta la sticla/borcan,chiar daca pentru mine leguma cea mai buna-i porcu`.

 

INGREDIENTE

  • 1 pui de cca 2 kg
  • 100 g condimente Cosmin
  • cimbru
  • 2 linguri mustar
  • 100 ml ulei
Portii: -
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la cuptor:

Se spala si se curata puiul de eventualele pene,fulgi, ce n-au fost curatate.Condimentele se amesteca cu mustarul si 50 ml ulei,se face ca o pasta care va imbraca puiul.Intr-un borcan de 800 ml  punem apa cu 50 ml ulei si 2 lingurite de cimbru,fixam puiul condimentat peste gura borcanului si il bagam la cuptor 2 ore la foc potrivit.Se serveste cald,cu multa pofta,cu garnitura sau fara.

Noi l-am mancat fara garnitura doar cu ardei copti.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic - Deliciu fin si aromat

pe 18.04 la 22:32

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la cuptor cu plante aromatice