Pui la tava

de lenca21 in Pui, 27 Dec 2009 | 5483 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • Piept de pui,
  • ardei (gogosari) murati,
  • vin alb,
  • sare,
  • piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tava:

Puiul, curatat bine de grasime si de pielite si taiat in felii subtiri, se caleste la foc iute.
Dupa ce s-au prajit toate bucatile rapid (ca sa-si pastreze sucurile in interior), se aseaza toate intr-un vas , si ardeii (gogosarii) murati se taie in bucati.
Peste puiul asezat in vas se toarna putina supa ,puiul este gata de mers in cuptorul incalzit la foc mediu (365 grade F) dupa ce il acopar cu folie de aluminiu.
Se lasa la cuptor cam o ora (sau pana ce carnea este foarte frageda).

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tava" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec - budincă cu dovlecei -  Gustos și sățios

ieri la 10:48

Brânză feta cu roșii la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 09.07 la 08:08

Clafoutis cu căpșuni - Desertul savuros și aromat

pe 08.07 la 08:10

Salată de dovlecei cu nuci - Rețeta simplă și savuroasă

pe 07.07 la 08:14

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1310 puncte

vasimur

1198 puncte

mirela0911

1000 puncte

mihaelar63

211 puncte

RODIMUR

162 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui la punga cu sos de tarhon