Pui la tigaie

de pity19 in Pui, 30 Mar 2014 | 3025 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pui intreg ,
  • sare,
  • piper ,
  • oregano ,
  • sos de rosii ,
  • putina apa .
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tigaie:

Adaugam puiul desfacut si taiat uniform intr-o tigaie cu o cana de apa. Dupa ce apa a scazut, adaugam sare, piper, oregano. Dupa 10 minute adaugam sos de rosii, putin unt  si lasam putin pe foc.

Servim alaturi de cartofi prajiti , piure sau legume gratinate ( dupa preferinte )

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tigaie" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu ghimbir, portocala si migdale – un desert aromat si rafinat

ieri la 18:08

Tort Clepsidra

de RODIMUR 8

ieri la 17:53

Poale-n brâu moldovenești - Rețeta tradițională cu aluat pufos și brânză dulce

pe 29.11 la 09:59

Biscuiți cu Nutella - Rapizi și delicioși

pe 29.11 la 09:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

1103 puncte

Panacris

1014 puncte

RODIMUR

165 puncte

Rocsi

133 puncte

vasimur

126 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu vin la cuptor si cartofi rumeniti