Pui la tigaie cu sos

de -tony- in Pui, 8 Iul 2013 | 4259 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 pui portionat
  • 1,5 kg rosii foarte coapte
  • 1 dovlecel
  • 1 ardei
  • 4 catei usturoi
  • 1 cub knorr
  • sare
  • piper
  • 3 frunze busuioc proaspat
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui la tigaie cu sos:

Legumele se spala .Rosiile le curatam de coaja.

In robotul de bucatarie,punem rosiile,dovlecelul taiat cuburi,ardeiul.Se formeaza un sos.

Intr-o tigaie cu putin ulei rumenim carnea pe ambele parti cu usturoiul curatat.Cand usturoiul a prins culoare il indepartam.

Adaugam peste carne sosul de legume,knorr-ul,potrivim de sare si piper si dam la foc mic pina ce scade sosul.Aproape de final adaugam busuiocul tocat marunt.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui la tigaie cu sos" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți fragezi cu unt și ciocolată – rețeta simplă pentru un desert de casă delicios

pe 16.05 la 15:38

Prăjitura însiropată, cu griș și nucă - Desert pufos și aromat

pe 16.05 la 15:23

Covrigi cu semințe, fără dospire - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 16.05 la 10:58

Salată caldă de ouă - Rețeta ingenioasă și delicioasă

pe 15.05 la 08:58

Șnițele poloneze - Rețeta gustoasă și sățioasă

de RODIMUR 8

pe 14.05 la 18:50

TOP
utilizatori

oanapl

2060 puncte

Catalina L

1577 puncte

vasimur

1245 puncte

Rocsi

438 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de pui cu porumb, ardei si piure, la cuptor