Pui pe pat de cartofi in sos de smantana

de Dana Cristea - pusikmea in Pui, 9 Ian 2011 | 5229 vizualizari

 

o bunatate

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe
  • 6 cartofi
  • 2 morcovi
  • o capatana usturoi
  • 200 ml smantana
  • 200 ml vin alb
  • sare
  • piper
  • condimente pui
  • nuscoara
  • branza rasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui pe pat de cartofi in sos de smantana:

Spalam carnea.

Spala cartofii si morcovii, ii taiem cu ajutorul unui cutit special, ungem o tava cu putin ulei, punem cartofii si morcovii, usturouiul, apoi turnam un pahar de apa in care am dizolvat sare dupa gust, condimentam carnea, apoi o punem peste cartofi si dam la cuptor pana se rumeneste carnea pe ambele parti, intre timp intoarcem carnea si turnam vinul.

Dupa ce s-a rumenit frumos pe ambele parti o scoatem, punem smantana peste cartofi si amestecam cu grija sa nu se sfarame cartofii, punem din nou carnea si mai dam la cuptor vreo 10 minute sa se formeze sosul de smantana.

La sfarsit asezonam cu verdeata.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui pe pat de cartofi in sos de smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mămăliguță în straturi, cu brânză de burduf și ouă de prepeliță

de RODIMUR 8

pe 18.07 la 13:59

Salată cu avocado - Rețeta savuroasă și ușoară

pe 18.07 la 08:30

Crackers cu rozmarin și parmezan - Gustarea crocantă și savuroasă

pe 18.07 la 08:26

Vinete cu brânză la cuptor - Super gustoase și ușor de făcut

pe 18.07 la 08:22

Șnițele crocante din dovlecei - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 17.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Papricas de pui