Pui Tandoori

de Mitinita in Pui, 24 Noi 2010 | 6112 vizualizari

 

Mancarea mea preferata din India.Excelenta servita cu paine naan. Toate ingredientele folosite sunt sub forma de pudra.

 

INGREDIENTE

  • un iaurt simplu, pune pana toate pulpele au iaurt peste tot
  • 1 1/2 lingurita sare
  • 1/4 lingurita scortisoara si cuisoare
  • 1/2 lingurita:  ghimbir, usturoi, cayenne sau boia de ardei iute
  • 1 lingurita: curcuma (turmeric), coriandru, chimion (cumin)
  • 2 linguri ulei
  • 1,5 kg pulpe de pui
  • Optional:
  • 6 linguri de suc de lime verde              
  • ardei iuti,proaspeti
Portii: 6
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pui Tandoori:

Se amesteca toate ingredientele,mai putin puiul.

Se cresteaza pulpele de pui si se adauga amestecul de condimente. Se lasa la marinat cel putin 8 ore. Eu las de obicei 24 de ore.

Se coc la cuptor intr-o tava in care s-a pus putin ulei.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pui Tandoori" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Panacris

2236 puncte

Valclaudia

316 puncte

vasimur

247 puncte

Rocsi

238 puncte

RODIMUR

176 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui umplut cu legume si fructe picante