Puisori dulci

de Corinuta in Dulciuri, 19 Apr 2011 | 5643 vizualizari

 

....si dragutzi, zic eu.

 

INGREDIENTE

Ptr 10 bucati:

  • 200 g biscuiti Petit Beurre
  • 150 g zahar
  • 150 g unt
  • 6 linguri apa
  • 25 g ciocolata neagra
  • 25 g nuca de cocos galbena
  • 30 piscoturi rotunde
  • creion decor rosu
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori dulci:

Se pun la fiert apa cu zaharul si untul. Se lasa sa dea cateva clocote apoi se ia de pe foc si se amesteca cu biscuitii faramitati(eu i-am bagat in blender:) si se formeaza bilute mai marisoare. Se dau prin nuca de cocos si se pun in frigider.

Se topeste ciocolata, se lipesc 20 de piscoturi, celelalte se taie in doua pentru ca vor forma aripile. In mijlocul bilutelor se taie un sant cu un cutit unde vom lipi capul puiutilor cu putina ciocolata. Pe fiecare ''aripa'' se pune in mijloc putina ciocolata si se lipesc pe lateralul bilutelor. 

Cu ajutorul unei scobitori si cu putina ciocolata se ''deseneaza'' ochii puiutilor, apoi cu un creion pentru decor se face o creasta si un cioculet.

Cine se incumeta sa pofteasca sa-i manance! :)) Eu i-am pus in frigider, n-am papat deloc :D

Inspiratia

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori dulci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

ieri la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

Ruladă de clătite cu Nutella și zmeură - Rețeta ușoară și delicioasă

pe 12.07 la 08:02

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Desert tarta cu crema de dovleac