Puisori veseli

de alice_frumi in Aperitive / Garnituri, 23 Iul 2010 | 4474 vizualizari

 

Un aperitiv gustos si..........frumos.

 

INGREDIENTE

  • 6 oua
  • 6 lingurite mustar
  • patrunjel
  • 12 boabe de piper
  • morcov
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Puisori veseli:

Se fierb ouale tari si le cureti de coaja. Le tai pe jumatate pe lungime si scoti cu grija galbenusurile pe care le pisezi cu furculita. Le amesteci cu mustarul si pui compozitia in jumatatile de ou. Le pui frunzulite de patrunjel drept aripioare, boabe de piper in loc de ochi si bucatele micute de morcov drept cioc.

 

TIPS-URI

1

Ca sa le cureti mai usor de coaja, dupa ce au fost fierte ouale le bagi in apa rece si le lasi 5  minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Puisori veseli" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tort cu crema de fistic

pe 18.04 la 22:32

Pasta de fistic

pe 18.04 la 22:01

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv briose cu spanac si cascaval