Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker

de Oana in Curcan, 11 Iul 2014 | 9143 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o pulpa superioara de curcan- 800 gr
  • un ardei capia
  • 3-4 catei de usturoi
  • o ceapa
  • 3 rosii de gradina
  • ulei de masline
  • sare
  • piper 
  • cimbru uscat
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker:

Pulpa de curcan se cresteaza din loc in loc, se spala si se pune in vasul de la Multicooker. Se mixeaza la robot ardeiul capia cu usturoiul, ceapa si rosiile si se pune amestecul peste carnea de curcan. Se condimenteaza cu sare si piper, cimbru uscat si putin ulei de masline.

Se inchide capacul si se seteaza programul STEW pentru o ora. Cam la 15 minute am deschis capacul si am intors carnea pe partea cealalta.

A iesit incredibil de frageda si tare gustoasa!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan cu sos rosu- Philips Multicooker" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

ieri la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

Paste cu ciuperci și parmezan - Rețeta gustoasă și rapidă

pe 13.06 la 08:32

Ștrudel cu fructe - Rețeta rapidă și delicioasă

pe 12.06 la 10:52

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Piept de curcan cu pesto de trufe