Pulpa de curcan in sos teriyaki

de Bucataras Medi in Mancaruri cu carne, 18 Dec 2011 | 7330 vizualizari

 

Beeeeeeeeeey.........,cand am vazut ca Gaby a venit cu dulcele,de parca masa ar incepe cu ceva dulce....hahaha,m-am dus repede si am "confectionat" o fripturica .Asa ca hai sa ne asezam la masa ,eu dau deci fripturica,Mena da sampania,Gaby dulcele .....si restul....????

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa (generoasa)inferioara de curcan
  • ulei de masline
  • rosmarin uscat
  • sos teriyaki
  • 1 pahar cu vin alb
  • sare,piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan in sos teriyaki:

Se spala carnea ,se sterge   cu un prosop absorbant apoi am  crestat-o de jur imprejurul osului  Asezam pulpa intr-un vas ,o stropim cu ulei de masline si o condimentam dupa gust cu sare , piper si rosmarin . Turnam sos teriyaki atata cat sa cuprinda pulpa.Acoperim vasul si dam la frigider pentru circa o ora dupa care indepartam folia ,turnam vinul  peste carne si.....directia cuptor.Din cand in cand stropim carnea cu sosul din tava si lasam pana cand acesta scade iar carnea este bine patrunsa si frumos rumenita.

Am servit cu garnitura de paste si legume pe gratar.
Va astept la masa si va doresc pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan in sos teriyaki" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (64)

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:51

deliciousflavours,multumesc!

Bucataras Medi 1

19.12.2011, 20:52

gurita_ta2005,multumesc de vizita si te mai astept.

mirela0911 1

19.12.2011, 22:43

ce rumena si buna e pulpa

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tiramisu cu fistic - Reteta delicioasa si aromata

de Rocsi 9

pe 27.05 la 20:13

Mini tarte cu crema de vanilie si capsuni - Reteta delicioasa, fara zahar

de laura_n 7

pe 27.05 la 13:19

Salată de ouă - Rețeta savuroasă și rapidă

pe 27.05 la 08:29

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpa de pui umpluta cu legume si carne tocata de porc