Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot

de MotanLaOale in Slow Cooker, 28 Oct 2019 | 5893 vizualizari

 

Fraged si foarte bun. Inspirat de Mirela.

 

INGREDIENTE

  • 1 pulpa de curcan (900g)
  • 1 ceapa mare
  • 2 cartofi
  • 1 morcov
  • 1 ardei capia
  • 1 ardei verde
  • 50ml ulei
  • condiment pentru pui
  • boia dulce
  • vegeta
  • piper
  • sare
  • 50ml vin rosu
  • 50ml apa
Portii: 2
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot:

Pulpa se curata, se spala si se sterge.

Se presara cu condimente si se maseaza.

Se curata ceapa, cartofii, ardeii, morcovul si se taie bucati potrivite.

In vasul slow cookerului Crock-Pot se pun uleiul, legumele, condimente, sare si se amesteca.

Deasupra se pune pulpa de curcan.

Se toarna vinul, apa si se pune capacul.

Se seteaza pe modul High pentru 5 ore.

Eu l-am bagat si la cuptor pentru 15 minute pentru culoare.

Se serveste cald.

Pofta Buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de curcan la slow cooker Crock-Pot" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

ieri la 16:01

Melcișori cu nucă și gem - Desertul rapid și delicios

ieri la 15:03

Bruschete cu brânzeturi - Gustarea perfectă pentru orice moment

ieri la 10:53

Ardei umpluți cu brânză, la cuptor - Rețeta simplă, rapidă și gustoasă

pe 29.05 la 10:19

Cartofi la cuptor cu ceapă caramelizată și feta - Rețeta delicioasă care te va cuceri

pe 28.05 la 09:04

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

oanapl

2140 puncte

Rocsi

1164 puncte

Panacris

243 puncte

abstract01

200 puncte

RODIMUR

129 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Prajitura cu aluat de bezea si mere la slow cooker Crock-Pot 4,7 L