Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii

de katty in Porc, 26 Ian 2017 | 5531 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr pulpa de porc
  • 500 gr ciuperci champignon
  • 2 linguri ulei
  • 100 gr masline kalamata
  • sare
  • piper negru macinat
  • oregano si busuioc uscat
  • 2 linguri pasta de gogosari
  • 300 ml bulion
  • 1 lingurita zahar
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii:

Pulpa de porc o taiem cubulete de marime potrivita si o punem la prajit in uleiul incins. Dupa ce s-a rumenit usor, o stingem cu apa cat sa o acopere si o lasam sa fiarba pana scade la jumatate. Adaugam ciupercile curatate, pasta de gogosari, bulionul, sare, piper, zaharul, oregano, busuiocul si maslinele. Fierbem pana sosul scade si se ingroasa. Servim cu orez sau cartofi.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu ciuperci in sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mini baghete pufoase - Rețeta simplă, de casă

ieri la 17:14

Plăcintă cu iaurt și afine - Desert rapid și delicios

ieri la 16:05

Salată de crudități cu fistic

pe 06.02 la 19:55

Biban de mare cu sparanghel, ardei și baby morcov

pe 06.02 la 14:14

TOP
utilizatori

Panacris

1798 puncte

Rocsi

1315 puncte

mirela0911

1000 puncte

 Adi

300 puncte

RODIMUR

239 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Schweinefilet-File de porc