Pulpa de porc cu garnitura de orez

de Lau in Porc, 27 Mar 2011 | 4021 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa de porc
  • o capatana usturoi
  • un varf de cutit cu sare
  • condimente pentru carne
  • 2 felii de slanina
  • o lingura ulei
  • 300 gr orez
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc cu garnitura de orez:

Carnea se spala si se taie bucati dupa care se pune la fiert .

In apa adaugam si un praf de sare,punem si slanina la fiert taiata felii subtiri.

Apa se pune cat sa acopera carnea.

Se spumeaza de cate ori este nevoie.Cand a scazut apa se adauga un catel de usturoi tocat marunt, o lingura de ulei.

Se rumeneste pe ambele parti.

Orezul se fierbe in apa cu sare,se scurge de apa se trece pe sub un jet de apa rece.

Eu am desfacut o lingura de pasta de tomate cu 2 linguri de apa si 1 catel de usturoi pisat si am pus deasupra la orez.

Restul de usturoi se curata se piseaza si se face mujdei

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc cu garnitura de orez" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Aperitiv italienesc cu salam și cașcaval la cuptor - Crocant și delicios

ieri la 09:57

Tartă cu cașcaval afumat și dovlecei - Aperitiv rapid și gustos

ieri la 09:33

Mic dejun italienesc - Simplu, rapid și gustos

ieri la 09:12

Înghețata de lămâi, cu lapte condensat

de RODIMUR 8

pe 24.07 la 21:15

Tartă cu brânză și caise - Varianta rapidă și delicioasă

pe 24.07 la 09:18

TOP
utilizatori

Rocsi

2184 puncte

RODIMUR

1124 puncte

RuxyRux

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

vasimur

217 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Curry din ramasite de friptura