Pentru sos:
Carnea se spala si se condimenteaza cu sare si piper.
Intr-o punga magica punem boiaua, cimbrul si verdeturile. Bagam carnea in punga si legam cu clema inclusa. Amestecam bine apoi intepam punga cu o scobitoare si punem in tava.
Dam la cuptor 30 de minute iar apoi scoatem dincuptor si rupem punga. Ma dam la cuptor pentru inca 10-15 minute, daca dorim carnea mai rumenita.
Intre timp pregatim sosul:
Taiem ceapa si usturoiul maarunt. Celelalt legume le taiem marunt sau le dam pe razatoare.
Punem ceapa si usturoiul sa se caleasca in putin ulei. Adaugam apoi celelalte legume si lasam putin pana se inmoaie.
Adaugam bulionul, apa si vinul, piperul, cimbrul si frunza de dafin. Acoperim si lasam sa fiarba 15 minute.
Potrivim de sare si oprim focul.
Servim cald alaturi de pulpa de porc. Noi am avut o garnitura de paste facute in casa.