Pulpa de porc la cuptor

de gaby_gabytza in Porc, 27 Feb 2014 | 4132 vizualizari

 

multumesc dana cristea pentru reteta eu am modificato putin

 

INGREDIENTE

  • 1 kg pulpa porc
  • 3 linguri mustar clasic
  • 4 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • rozmarin
  • 50 ml vin
  • 2 pahare apa
  • 3 rosii din conserva
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de porc la cuptor:

Carnea o spalam bine dupa care o taiem felii. Intr-un castron amestecam mustarul, sarea, piperul, cimbrul, rozmarin, uleiul si rosiile tocate. Adaugam carnea in sos si acoperim cu o folie alimentara. Dam la frigider cca 1 ora. Asezam carnea in tava unsa cu ulei. Adaugam sosul deasupra si apa cat sa acopere carnea. Dam la cuptorul incalzit cca 1 ora Inainte cu cca 5 min sa fie gata carnea adaugam vinul

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de porc la cuptor" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura cu mango si pralina cu alune de padure - Reteta delicioasa de casa

pe 12.10 la 09:44

Aperitiv cu pere și brânză Camembert - Rețeta delicioasă la cuptor

pe 10.10 la 15:53

Prăjitură pufoasă cu struguri -  Gust și parfum într-un desert de toamnă

pe 10.10 la 15:23

TOP
utilizatori

Rocsi

248 puncte

Valclaudia

127 puncte

gaby_duceag

100 puncte

MotanLaOale

53 puncte

mihaelar63

3 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]