Pulpa de porc marinata, fripta pe gratar, alaturi de dovlecei la gratar sau o salata de legume. O reteta de vara.
Fiecare prepara marinata dupa plac, eu obisnuiesc s-o prepar astfel: intr-un castron se amesteca bulionul cu berea, uleiul, sucul de la o jumatate de lamaie, putina sare, foarte putin piper, o lingurita de cimbru si doi catei de usturoi zdrobiti. Eu folosesc bere atat la porc, cat si la pui. Puteti adauga si alte mirodenii care va plac.
Se dau feliile de carne prin sos si se lasa in acest vas cel putin 2 ore. Eu am lasat-o pe masa.
Se pregateste carnea pe gratarul electric pana se rumeneste bine.
Se serveste cu felii de dovlecel pregatit tot pe gratar sau salata de legume.
Pofta Buna!
Daca va place reteta mea, o puteti gasi si pe blogul meu: http://ancutsa-cuisine.blogspot.com/2017/08/pulpa-de-porc-marinata-la-gratar.html