Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor

de diaconta in Vita, 28 Ian 2013 | 8969 vizualizari

 

Nu sunt multe persoane a căror preferinţă să fie carnea de viţel.Vă asigur însă că dacă este gătită bine este delicioasă.Cam aşa a fost şi cea preparată de mine.Secretul este hârtia de copt pusă sub capacul vasului în care am pregătit carnea.Ideea am preluat-o de la Gaby,dar am găsit-o şi la alte reţete.

 

INGREDIENTE

  • 1 buc pulpă de viţel
  • Morcovi
  • Ţelina radacina
  • Ceapa
  • Patrunjel radacina
  • Usturoi
  • Roşii cherry
  • 100 ml suc de roşii
  • Rozmarin verde
  • Sare,piper
  • Ulei
  • 1 bucata hârtie de copt
Portii: 4
Timp de preparare: peste 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor:

Pulpa de viţel am prajit-o pentru a o pastra suculenta.Am condimentat-o.Aveti grija sa n-o înţepaţi cu furculiţa când o întoarceti la prajit.

Intr-un vas de lut,am pus puţin ulei,apoi legumele taiate grosier.Am condimentat si legumele.

Deasupra am pus bucata de carne.

Am pus cam 100 ml apa,am acoperit cu hârtia de copt,apoi am pus capacul.

Am pus vasul la cuptor aproximativ 2 ore.

Dupa o ora,am întors carnea.

Inainte cu 15 minute de a fi gata,am pus sucul de rosii si am lasat vasul descoperit.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpă de viţel cu legume înăbuşită la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (20)

gaby_duceag 1

29.01.2013, 23:27

ce frageda tre sa fie

diaconta 1

29.01.2013, 23:38

Gaby,cam da,numa' pozele's proaste

babi5 1

23.12.2013, 10:48

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajituri Indiene - Deliciu dulce si cremos

de laura_n 7

ieri la 07:12

Covrigi sticks - Aluat rapid din două ingrediente

pe 22.09 la 09:35

Chec cu iaurt și ciocolată - Rapid, ușor și delicios

pe 19.09 la 15:51

TOP
utilizatori

Rocsi

1451 puncte

RODIMUR

1171 puncte

oanapl

1007 puncte

vasimur

166 puncte

Rahela Velicu

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]