Pulpa de vitel la cuptor cu legume si sos bechamel

de Mariuka in Vita, 24 Ian 2012 | 5516 vizualizari

 

Cu ocazia asta am incercat si eu broccoli

 

INGREDIENTE

  • 1,5 kg pulpa de vitel
  • 100ml vin alb sec
  • sare 
  • piper 
  • vegeta
  • un broccoli
  • 3 cartofi medii 
  • un morcov mare
  • Pentru sos ;  
  • 40 g faina 
  • 40 g unt 
  • o ceapa mijlocie
  • 500 ml lapte 
  • marar
  • sare

 

Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpa de vitel la cuptor cu legume si sos bechamel:

Pulpa de vitel se spala si se feliaza, dupa care se condimenteaza si se aseaza in tava. Se adauga vinul si apa si se da la cuptor.

Broccoli se desface buchetele si se pune la fiert in apa cu sare. Cartofii si morcovul se curata si se feliaza si se pun la fiert separat in apa cu sare. 

Sosul se prepara astfel : intr-o tigaie se pune untul si ceapa sa se undeasca. Se adauga faina si se amesteca. Apoi se adauga laptele treptat si amestecand continuu. La final se pune mararul si se potriveste de sare.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpa de vitel la cuptor cu legume si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (9)

MotanLaOale 1

25.01.2012, 00:05

Mariuka 1

25.01.2012, 15:51

Merci pentru aprecieri!

Bya Ralu 1

03.02.2012, 14:38

ce gustos cred ca e....mi-e pofta..

COMENTEAZA

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute in sos de rosii cu busuioc