Pulpe cacciatore

de Sidy in Pui, 14 Dec 2010 | 3766 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 6 pulpe de pui
  • 1 cutie ciuperci
  • 1 ceapa
  • 2 rosii
  • 100 ml vin alb
  • 2 catei usturoi
  • 700 g cartofi
  • ulei
  • sare
  • piper
  • oregano
  • cimbru
  • rozmarin
Portii: 6
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cacciatore:

Pulpelor spalate li se inlatura pielita si se prajesc intr-un wok in putin ulei pina se rumenesc pe ambele parti. Se pun in tava ce se va da la cuptor  Ceapa si usturoiul taiati solzisori se calesc putin si se adauga peste pulpele din tava. Ciupercile si rosiile se taie felii, se pun intr-un vas cu vinul si putina apa si se adauga sare si piper.Se lasa sa fiarba citeva minute apoi se toarna cu zeama cu tot in tava cu pulpe.Se condimenteaza pulpele cu cimbru si oregano. Cartofii curatati si taiati in felii groase se aseaza in tava linga pulpe si se dau cu putina sare si rozmarin.

In cuptorul dinainte incalzit se introduce tava si se lasa pina cind carnea si cartofii sunt gata. Se servesc cu salata sau muraturi. Pofta mare !

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cacciatore" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (17)

Sidy 1

14.12.2010, 16:00

Adasev_12: "...da intrasi in criza de spatiu? "cartofiuleisarepiperoreganocimbrurozmarin 2....."
Nu eu le-am scris asa !!!! Asa au aparut

LUK 1

14.12.2010, 17:37

ce conteaza 5cum au aparut..sunt bune!

giuliana 1

15.12.2010, 08:37

COMENTEAZA

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui la tigaie cu cartofi natur