Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel

de ony in Pui, 6 Feb 2011 | 10837 vizualizari

 

o nebunie de arome

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe pui
  • 1 lingura mustar
  • 1 lingura boia dulce
  • piper,sare,cimbru,busuioc
  • 1/2 capatana usturoi

pt sos ai nevoie de:  

  • 50 gr unt sau margarina
  • 50 gr faina
  • sare,piper
  • 1 litru lapte

 

Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel:

pentru inceput prepari mixul pt pulpe;din mustar,boia,usturoi,sare piper,condimente faci un amestec cu care ungi foarte bine pulpele spalate si curatate.

asta e tot pentru pulpe,care le bagi la cuptor cu un pahar de apa si le lasi la foc domol pana sunt gata.

apoi pentru sos topesti untul,adaugi faina dintr-o data si amesteci energic,ca sa nu se lipeasca;

pui sarea,piperul si apoi laptele il torni usor ca sa se omogenizeze totul foarte bine.

lasi sa fiarba la foc mic si amesteci din cand in cand.

cu cat fierbe mai mult si la foc cat mai mic cu atat iese mai fin sosul.

se lasa pe foc pana capata consistenta dorita.

iar cartofii natur stie fiecare cum se prepara asa ca nu va mai plictisesc si cu modul lor de gatire.

TIPS-URI

1

in sos se mai poate adauga usturoi,sau ciupercute

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe cu cartofi natur si sos bechamel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

Salata in straturi cu legume si ton - Reteta savuroasa si plina de culoare

de Rocsi 9

pe 29.11 la 20:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]