Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel

de Bya Ralu in Curcan, 4 Dec 2013 | 7287 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de masline feliate
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/curcuma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel:

Cartofii se curata se coaja si se taie felii,la fel si dovlecelul.

Intr-un vas de ceramica sau termorezistent se stropeste cu putin ulei de masline,se aseaza cartofii iar deasupra punem dovlecelul taiat.

Ceapa se taie feliute subtiri,la fel si morcovul,se aseaza deasupra in vas.

Punem si maslinele,condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.

Pulpele de curcan se cresteaza,se condimenteaza pe ambele parti si se pune putin ulei.In locul crestat se pun feliute de usturoi,iar restul de usturoi ramas se pune peste legume.

Punem si vinul in vas si dam la cuptor pentru 30 minute,dupa care mai intoarcem pulpele,iar cu o lingura luam din zeama formata si punem deasupra.

 Se da iar la cuptor si se lasa pana cand e totul gata

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ficăței cu smântână și mozzarella - Savoare și gust într-un preparat excelent

pe 17.04 la 16:22

Aripioare crocante ca la fast food - Rețeta simplă și irezistibil de gustoasă

pe 17.04 la 15:50

Pui cu spanac și sos de ciuperci cu smântână - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 17.04 la 14:07

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1104 puncte

gaby_duceag

1000 puncte

Rocsi

250 puncte

UrsanMihaela

107 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Friptura din pulpe de curcan