Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel

de Bya Ralu in Curcan, 4 Dec 2013 | 7368 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de curcan
  • 3 cartofi
  • 1 dovlecel
  • 1 ceapa alba
  • 1 morcov
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura de masline feliate
  • ulei de masline
  • 50 ml vin alb
  • sare/piper/curcuma
Portii: 2
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel:

Cartofii se curata se coaja si se taie felii,la fel si dovlecelul.

Intr-un vas de ceramica sau termorezistent se stropeste cu putin ulei de masline,se aseaza cartofii iar deasupra punem dovlecelul taiat.

Ceapa se taie feliute subtiri,la fel si morcovul,se aseaza deasupra in vas.

Punem si maslinele,condimentam cu sare si piper si stropim cu ulei de masline.

Pulpele de curcan se cresteaza,se condimenteaza pe ambele parti si se pune putin ulei.In locul crestat se pun feliute de usturoi,iar restul de usturoi ramas se pune peste legume.

Punem si vinul in vas si dam la cuptor pentru 30 minute,dupa care mai intoarcem pulpele,iar cu o lingura luam din zeama formata si punem deasupra.

 Se da iar la cuptor si se lasa pana cand e totul gata

TIPS-URI

1

Se serveste cu muraturi

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de curcan pe pat de cartofi si dovlecel" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ciulama din piept de pui, cu ciupercuțe și smântână - Gustoasă si rapidă

de RODIMUR 8

pe 02.06 la 15:33

Pate cremos de ton - Rețeta super rapidă și gustoasă

pe 02.06 la 12:01

Biscuiți crăpați, cu lămâie - Delicioși și ușor de făcut

pe 30.05 la 16:01

TOP
utilizatori

Rocsi

2441 puncte

RODIMUR

1145 puncte

vasimur

238 puncte

Panacris

110 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pulpe de curcan umplute