Pulpe de pui aromate

de Bucataras Medi in Pui, 31 Aug 2010 | 4321 vizualizari

 

Daca ieri v-am servit direct din tava astazi va servesc din farfurie..................va astept !

 

INGREDIENTE

  • 5 pulpe de pui
  • 3-4 catei de usturoi
  • 2-3 rosii
  • ulei de masline
  • 1 pahar cu vin alb
  • cimbru
  • cateva fire de patrunjel verde
  • cateva frunze de dafin
  • sare, piper
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui aromate:

Se taie usturoiul si se amesteca cu rosiile taiate cubulete, patrunjelul taiat marunt si  cimbrul .Adaugam putin ulei de masline , condimentam dupa gust cu sare si piper si omogenizam bine.Ungem cu acest amestec fiecare bucata de pulpa in parte si lasam la rece circa 2 ore dupa care asezam intr-un vas , adaugam o cana cu apa, cateva frunze de dafin  si dam la cuptor.Cand pulpele incep sa se rumeneasca adaugam vinul si lasam sa scada.Servim friptura calda alaturi de o garnitura si o salata.........eu am ales drept garnitura orez cu legune.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui aromate" nu uita sa-i faci un review.
RETETA RECOMANDATA
Pulpe umplute la cuptor