Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi

de CookieMonster in Pui, 8 Iul 2013 | 3690 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 pulpe de pui
  • 200 ml bere
  • 2 fire usturoi
  • 4 ridichi
  • 3 linguri ului
  • 2 linguri sos soia
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi:

Pulpele se spala bine, se curata si se usuca cu ajutorul servetelelor absorbante.

Se pune la incins uleiul si se adauga pulpele. 

Intre timp spalam si curatam usturoiul si ridichile. Usturoiul il taiem marunt, iar ridichile felii subtiri. Se adauga peste pulpe, lasam 1 - 2 minute si stingem cu bere.

Cand lichidul este pe jumatate evaporat adaugam sosul de soia si lasam la foc domol 5-10 minute.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu bere, usturoi si ridichi" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (31)

CookieMonster 1

10.07.2013, 08:50

- Andreea - 1

24.07.2013, 08:42

Ce frumos e rumenita

CookieMonster 1

24.07.2013, 09:15

andreea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pasca poloneza in 2 culori

de oanapl 8

ieri la 14:02

Bomboane cu nucă de cocos și zmeură - Desert super rapid și delicios

pe 09.05 la 09:58

Clătite spaghete cu ciocolată și fructe - Desertul rapid și ingenios care te va cuceri

pe 09.05 la 09:43

Tocăniță cu carne de porc - Gust și savoare într-o rețetă simplă

pe 09.05 la 09:26

TOP
utilizatori

Rocsi

1543 puncte

vasimur

1192 puncte

RODIMUR

221 puncte

Sidy

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Pui cu bambus