Pulpe de pui cu dovlecel gratinat

de Sylvia in Pui, 18 Mai 2010 | 6350 vizualizari

 

Am facut acest pranz dietetic si lejer care s-a dovedit a fi excelent la gust, este excelent pentru dieta Rina la ziua de proteine .

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie pentru fiecare persoana de
  • o pulpa de pui ( eu am scos pielea de pe ea) ,
  • o jumatate de dovlecel verde ( zuchinni) ,
  • 2 maciulii de ceapa verde,
  • o rosie,
  • o lingura de ulei de masline,
  • sare,
  • piper,
  • marar.
Portii: 1
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Pulpe de pui cu dovlecel gratinat:

Punem ceapa tocata marunt cu uleiul la incins si atunci cand sfaraie adaugam pulpa de pui. Lasam sa se rumeneasca putin si adaugam apoi sare si piper si lasam la foc mic pret de cateva minute. Dupa aceea adaugam rosia curatata de seminte tocata marunt si o canita de apa, lasam la foc mic 10-15 minute. Cu 2-3 minute inainte de a stinge focul adaugam dovlecelul taiat , se face foarte repede si mie imi place putin al dente .

La sfarsit am mai dres cu condimente si am adaugat marar. Se poate servi simplu ( eu l-am mancat in cadrul dietei Rina la ziua de proteine ) sau cu o garnitura de orez, a fost un pranz delicios si lejer.

Daca ti-a placut reteta noastra "Pulpe de pui cu dovlecel gratinat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Sylvia 1

19.05.2010, 17:09

Multumesc de laude si de furculite !

Sylvia 1

19.05.2010, 17:10

Pusikmea esti simpatica cu farfuriile sa stii ca se cam zgarie deci nu sunt fara cusur , e drept si ca le-am mai scapat pe jos si nu s-au spart

mena29 1

24.05.2010, 17:13

Am lasat furculitele,m-am servit,MULTUMESC si am plecat

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Chec cu merișoare - Rețeta simplă și delicioasă

la 09:37

Prăjitura cu foi și cremă caramel - Deliciul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 14:34

Chec cu afine și lapte condensat - Desertul aromat care te cucerește

pe 02.12 la 11:12

Kebab la tavă - Rețeta rapidă și delicioasă care a cucerit internetul

pe 01.12 la 10:57

Tochitură de porc cu mămăligă și brânză - Rețeta moldovenească plină de savoare

pe 30.11 la 06:56

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

511 puncte

abstract01

200 puncte

vasimur

133 puncte

Adele

128 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]